Главна / Друштво / Иванчевић: Најбоља бонитетна оцена показатељ успешног пословања ЈП Мрежа Мост

Иванчевић: Најбоља бонитетна оцена показатељ успешног пословања ЈП Мрежа Мост

Јавно предузеће Мрежа Мост добило је, другу годину за редом, најбољу бонитетну оцену што показује да ово предузеће добро послује, а све то захваљујући доброј сарадњи и комуникацији пословних јединица које раде у оквиру Мреже Мост, истакла је гостујући у Јутарњем програму РТВ Грачаница в.д. директора ЈП Мрежа Мост, Слађана Иванчевић.

„Другу годину за редом добили смо најбољу бонитетну оцену којом се оцењује рад  јавних предузећа у Републици Србији. Прошле године је и тадашњи РТВЦ Грачаница добио А+ и то само говори да јавно предузеће може да послује добро уколико његове пословне јединице послују добро. Сви наши параметри који се оцењују, од производње и квалитета програма, као и повећање квантитета програма у сваком смислу расте и мислим да је за ове три године направљен велики допринос, што не би могло без пословних јединица које су наша срж и основа“, истакла је Иванчевић.

Радио Грачаница је, од некада само радио станице, сада прерасла у Радио телевизију Грачаница, из чијег се студија свакодневно емитују, за сада само, Дневник и Јутарњи програм.

„Врло сам срећна што је ТВ Грачаница лепо почела са радом. Имамо добар Јутарњи програм, који се прати и сви ти резултати не би били могући да не радимо сви на истом задатку и истом циљу и да добро не сарађујемо“.

Иванчевић је напоменула да се константно ради на унапређивању производње програма и проширење Мреже.

„Због бољег унапређвања програма отворили смо Студио 2 ТВ Мост у Београду и надам се да је то неко прелазно решење обзиром да имамо много веће планове и за ТВ Мост и за наше друге пословне јединице. Сматрамо да не би било лоше да чак и у другим градовима направимо мини редакције и дописништва како би наше гледаоце могли да обавестимо о свему што се дешава, не само на КиМ него и широм Републике Србије и окружења“.

Мрежа Мост се емитује преко више кабловских оператера ван простора наше јужне покрајине у централној Србији, Црној Гори, а путем сателита и широм света.

„Преко МТС-а, Коперникуса, и Орион телекома  можемо се гледати у централној Србији, преко М-Тела у Црној Гори, а путем GО4YU гледамо се широм света, што значи да наша производња програма, као што знају сви који прате Мрежу Мост, креће Јутарњим програмом ТВ Моста, наставља се Јутарњим програмом ТВ Пулса па на ред долази ТВ Грачаница“, нагласила је Иванчевић и додала да је заједничка и продукција информативног програма, што значи да се све емисије које се произведу емитују на  каналу ТВ Мост широм Републике Србије.

„Сви знамо у како отежаним условима на Косову и Метохији радимо и мислим да је све оно што смо до сада урадили био максимум, али мислим да ту не треба да станемо и да ћемо се још боље уходати и осавременити. Надам се да ћемо у једном тренутку имати могућности да се и кадровски појачамо, јер свако предузеће чине људи“.

Као и претходних година, ЈП Мрежа Мост ће и ове године имати штанд на предстојећем Сајму књига у Београду.

„Ми сваке године на Сајму књига имамо свој штанд, тако ћемо и ове године на штанду Канцеларије за Косово и Метохију имати презентацију свог предузећа, где ћемо обавестити све наше гелдаоце и све који буду присутни о нашим плановима и ономе што смо до сада постигли. ТВ Мост ће добити нови сајт, који ће на бити презентован и 25. октобра ће почети са радом, затим ће бити предтављене и ТВ Грачаница, ТВ Мост и ТВ Пулс, као и радио Косовска Митровица“, нагласила је Иванчевић и додала да се већ увелико ради и на снимању Новогодишњег програма.

Што се планова за наредну годину тиче, Иванчевић је истакла да ће се радити на јачању производње програма и технике у свим пословним јединицама.

Check Also

Аматерском позоришту “Јанићије Поповић” признање за колективну игру у представи “Живот гето тинејџера”

Дом културе Грачаница саопштио је данас да је, одлуком жирија публике, аматерском позоришту „Јанићије Поповић“ …