Главна / Друштво / Тодић Вулићевић: Свако може да напише своју причу о жутим аутобусима

Тодић Вулићевић: Свако може да напише своју причу о жутим аутобусима

Жути аутобуси су главно превозно средство ученика, који се школују на централном Космету. Жутим аутобусима се превозе и наши суграђани. Жуте аутобусе можете видети у раним јутарњим и касним вечерњим сатима.

“Сваки од ових аутобуса има своју причу, баш као и њихови возачи и путници”, каже Радмила Тодић Вулићевић,књижевница и аутор филма “Жути аутобус”, који ће данас бити премијерно приказан у Дому културе у Грачаници.

Гостујући у Јутарњем програму РТВ Грачаница, Радмила Тодић Вулићевић истакла је да је свако ко живи, ради и школују се на просторима централног Космета морао да буде путник у жутим аутобусима, тако препознатљивим на овим просторима од 1999. године.

“Често су баш ти жути аутобуси они које прво видимо на нашим улицама. Покушала сам да у филму који траје 45 минута прикажем и приближим значај ових аутобуса за нас који овде живимо. Они су ту да пруже услуге свим нашим грађанима у свим могућним околностима, у раним јутарњим сатима када још и не сване, у зимским данима, и у вечерњим сатима када наши ђаци завршавају своје послеподневне смене у школама”, рекла је Тодић Вулићевић.

Филм “Жути аутобус” биће премијерно приказан данас у 13 часова у великој сали Дома културе у Грачаници.

Check Also

Аматерском позоришту “Јанићије Поповић” признање за колективну игру у представи “Живот гето тинејџера”

Дом културе Грачаница саопштио је данас да је, одлуком жирија публике, аматерском позоришту „Јанићије Поповић“ …