Главна / Друштво / Мицић: Радио Грачаница 19 година успешно послује

Мицић: Радио Грачаница 19 година успешно послује

Радио Грачаница ће 21.октобра обележити 19 година рада и постојања и у ту част биће приређен коктел, на коме ћемо са нашим најближим сарадницима прославити рођендан, истакао је гостујући у Јутарњем програму координатор РТВ Грачаница Саша Мицић.

„Овај 19. рођендан биће скромно оболежен. Приредићемо коктел за наше најближе сараднике, а већу прославу оставићемо за следећу годину када ћемо, највероватније, свечаном академијом прославити две деценије нашег постојања и рада“, нагласио је Мицић.

Од некада мале радио станице Радио Грачаница је прерасла у Радио Телевизију, која ће ускоро проширити свој програм.

„Некада смо радили у 36 метара квадратних и, верујте, није било нимало лако те 1999.године када смо почели са емитовањем програма. Међутим, трудили смо се да превазиђемо све препреке и данас успешно послујемо што доказује и највиша бонитетна оцена А+, коју добијамо већ две године за редом“, истакао је Мицић.

ТВ Грачаница постоји већ две године и већ дуже време у својој производњи има информативну емисију Дневник и од недавно и Јутарњи програм.

„Захвалан сам директорици ЈП Мрежа Мост, у оквиру којег послујемо, што је препознала наше могућности и помогла нам да отворимо телевизију, коју сваким даном унапређујемо“.

Мицић је напоменуо да ће ускоро новим емисијама и џингловима бити освежен програм Радио Грачанице и повећана видљивост ТВ Грачаница.

Check Also

Аматерском позоришту “Јанићије Поповић” признање за колективну игру у представи “Живот гето тинејџера”

Дом културе Грачаница саопштио је данас да је, одлуком жирија публике, аматерском позоришту „Јанићије Поповић“ …