Главна / Друштво / Разговором до решавања проблема

Разговором до решавања проблема

У нади да ће решити проблеме који их муче десеторо грађана разговарало је данас са председником општине Грачаница Срђаном Поповићем.

Председник Поповић је и овог четвртка разговарао са грађанима, како би у директној комуникацији сазнао са каквим се невољама суочавају. Проблеми, као и током предходних пријема грађана, су социјалне и егзистенцијалне природе

Међу првима на разговор са председником Поповићем јутрос је стигао Ивица Стојановић из Кметовца из општине Гњилане.

„Имам четворо деце, живимо од социјалне помоћи и једва састављамо крај с крајем. Тражио сам материјал за кућу или било какву другу помоћ која би нам олакшала живот. У Гњилану никакву помоћ нисам могао да остварим. Верујем да ће, уколико може, председник Поповић помоћи, каже да постоје могућности“, казао је Стојановић.

Првог човека општине Грачаница са својим проблемима упознала је и Нада Ристић, интерно расељено лице из Приштине, тренутно настањена у Скуланеву.

„Тражила сам помоћ за адаптацију куће или изградњу нове. Надам се да ће председник нешто помоћи, јер сам интерно расељено лице. Веома сам задовољна пријемом и разговором“, казала је Нада.

Игор Ивановић из Грачанице тражио је помоћ око решавања проблема са честим плављењем домаћинства.

„Живим на узвишењу у рубном делу Грачанице. Проблем је када је кишна сезона, до сада ми је домаћинство поплављено шест пута, а стара кућа је због тога почела да пропада. Тражио сам помоћ око решавања овог проблема, ја нисам у могућности да то решим“, казао је Ивановић.

Са пријемом грађана наставиће се и наредне недеље.

Check Also

У Србији регистрована 6.051 новозаражена особа, 56 преминуло

У Србији је у последња 24 сата регистровано 6.051 новозаражених коронавирусом од укупно 19.482 тестираних. …