Главна / Друштво / Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић честитао Радио Грачаници 19 година рада и постојања

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић честитао Радио Грачаници 19 година рада и постојања

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић честитао је 19 година рада и постојања Радио Грачаници. Честитку директора Канцеларије за КиМ преносимо у целости:

“Поштовани господине Мицићу,

У име Канцеларије за Косово и Метохију и своје име, Вама, уредницима и свим запосленима честитам 19. годину постојања и успешног рада вашег радија.

У протеклих деветнаест тешких година постали сте незаобилазни извор професионалног и објективног информисања у покрајини. Свакодневним извештавањима о животу нашег народа на Косову и Метохији, показали сте одговорност према професији, али и према тешком историјском тренутку у коме се као држава и као народ налазимо.

Ваше доследно залагање за мир и толеранцију, принципи којима се руководите скоро пуне две деценије, заслужују поштовање и сваку могућу подршку.

Радио телевијски центар „Грачаница“, који у оквиру ваше куће постоји нешто више од две године, емитује различите програмске садржаје, а велика гледаност вашег програма најбољи је показатељ квалитета који нудите, што заслужује похвалу и честитке.

Желим вам још пуно успешних година. Будите и даље медијска кућа која промовише доследност и врхунски професионализам, а национални интереси српског народа нека вам као и до сада буду најзначајнија тема и свакодневна брига.

СРЕЋАН РОЂЕНДАН!”, наводи се у честитки директора Канцеларије за КиМ, Марка Ђурића.

Check Also

Димитријевић: ЈКП „Екологија“ од првог дана поплава помаже угроженом становништву на терену

Становништво на централном Космету последњих дана суочено је са бројним проблемима, које су изазвале велике …