Главна / Друштво / Мицић: Дужност нам је да наставимо правовремено и тачно информисање

Мицић: Дужност нам је да наставимо правовремено и тачно информисање

Радио Грачаница постоји, ради, информише српско становништво на Косову и Метохији од 1999.године. Свој рад је започела у скромним просторијама у Дому културе у Грачаници и у најтежим животним тренутцима косовско-метохијских Срба била на врхунцу свог задатка.

Координатор РТВ Грачаница Саша Мицић обраћајући се гостима на обележавању 19 година од оснивања Радио Грачанице истакао је да би својим новинарима пожелео да више никада не морају да извештавају о тужним и немилим догађајима са ових простора, којих је претходни дуги низ година било и превише.

“Најпре, захваљујем директору Канцеларије за Косово и Метохију господину Марку Ђурићу на срдачним честиткама и речима охрабрења и подршке за наш даљи рад у информисању. Захваљујем и директору ЈП Мрежа Мост госпођи Слађани Иванчевић која је била иницијатор нашег даљег унапређивања радијског, а посебно телевизијског програма, који производимо нешто више од две године. Морам да се захвалим и свим својим колегама из пословних јединица Мреже Мост, без којих РТВ Грачаница данас не би била овде где је сада, и посебно јер смо свих ових година имали одличну сарадњу коју ћемо унапређивати убудуће. Захвалност дугујем и председнику општине Грачаница господину Срђану Поповићу на одличној сарадњи и подршци коју свакодневно пружа у нашем  раду. Својим новинарима бих пожелео да никада више не морају да изештавају о тужним и немилим догађајима. Волео бих да се од данас из нашег студија чује само лепа реч, лепа вест”, поручио је Саша Мицић, координатор ПЈ РТВ Ррачаница.

Дужност Радио Грачанице је према речима координатора ПЈ РТВ Грачаница Саше Мицића да у даљем раду настави да своје слушаоце информише правовремено, тачно и о свим збивањима на овим просторима. Додао је да је задатак више, да поверење стечено радом радија, пренесе и својим гледаоцима путем малих екрана.

Check Also

Димитријевић: ЈКП „Екологија“ од првог дана поплава помаже угроженом становништву на терену

Становништво на централном Космету последњих дана суочено је са бројним проблемима, које су изазвале велике …