Главна / Друштво / Поповић: Радио Грачаница је увек била уз свој народ

Поповић: Радио Грачаница је увек била уз свој народ

Председник општине Грачаница Срђан Поповић присуствовао је обележавању 19 година рада и постојања Радио Грачанице и том приликом истакао значај нашег медија за овдашње становништво.

„Сви ми знамо шта за нас значи Радио Грачаница и колико је увек била уз свој народ и колико је правим информацијама и професионалним радом информисала наше становништво овде и када су била најтежа времена. Захвалио бих се Канцеларији за КиМ, Марку Ђурићу и вашој директорици Слађани Иванчевић који помажу Радио Телевизију Грачаница, као и директору РТВ Грачаница Саши Мицићу, који је успео сву ту помоћ да инкорпорира у један прави производ и направи изванредне резултате“, нагласио је Поповић.

Он је истакао да општина Грачаница има веома добру сарадњу са РТВ Грачаница и да су новинарске екипе увек у  право време и на правом месту.

„Свака част новинарима што увек постигну да испрате сваки догађај јер без њих ова прича не би била овако успешна. Они се увек нађу на правом месту, у право време, увек саслушају саговорике и, што је за нас политичаре доста битно, увек на прави и професионални начин известе“, напоменуо је председник општине Грачаница и поручио да је Радио Грачаница била и остаје  сервис грађана.

 

Check Also

Аматерском позоришту “Јанићије Поповић” признање за колективну игру у представи “Живот гето тинејџера”

Дом културе Грачаница саопштио је данас да је, одлуком жирија публике, аматерском позоришту „Јанићије Поповић“ …