Главна / Друштво / Јанковић: Радио Грачаница остаје хроничар збивања на овим просторима

Јанковић: Радио Грачаница остаје хроничар збивања на овим просторима

У своје лично име и у име свих радника ТВ Мост, честитам рођендан Радио Грачаници, сви смо поносни и срећни и задовољство ми је бити и данас, као и увек у Грачаници, истакла је координатор ТВ Мост Љиљана Јанковић на обележавању 19 година постојања Радио Грачанице.

„Ја сам хтела да подсетим на неко тешко време када је рођена Радио Грачаница и то је било време када је било готово немогуће да српска реч, заправо информација о ономе шта се заиста дешава српском народу овде допре у јавност, а Радио Грачаница је то успела великим напорима, залагањима и у томе је заправо један од највећих значаја овог медија“, истакла је Љиљана Јанковић.

Она је напоменула да оно што је Радио Грачаница до сада показала говори да је светла будућност и даље пред овим медијем.

„Као први човек ТВ Мост, желим да истакнем изузетну сарадњу коју имамо са Радио Грачаницом и ТВ Грачаница. Та сарадња се одвија на нивоу пословних јединица једног система, а то је Мрежа Мост . Резултат те сарадње је то што је сваки иоле важан догађај пропраћен и мислим да ће тако остати и убудуће“,  нагласила је Јанковићева и додала да ће Радио Грачаница као и ТВ остати хроничар збивања на овим просторима и  медиј који ће ширити истину о ономе што се дешава на Косову и Метохији, а пре свега о ситуацији у којој живи српски народ.

Check Also

ЈКП “Комуналац” заједно са мештанима Сушице, организује акцију чишћења села

Поводом Светског дана заштите животне средине који се обележава 5. јуна, Јавно комунално предузеће „Комуналац“ …