Главна / Друштво / Јанковић: Радио Грачаница остаје хроничар збивања на овим просторима

Јанковић: Радио Грачаница остаје хроничар збивања на овим просторима

У своје лично име и у име свих радника ТВ Мост, честитам рођендан Радио Грачаници, сви смо поносни и срећни и задовољство ми је бити и данас, као и увек у Грачаници, истакла је координатор ТВ Мост Љиљана Јанковић на обележавању 19 година постојања Радио Грачанице.

„Ја сам хтела да подсетим на неко тешко време када је рођена Радио Грачаница и то је било време када је било готово немогуће да српска реч, заправо информација о ономе шта се заиста дешава српском народу овде допре у јавност, а Радио Грачаница је то успела великим напорима, залагањима и у томе је заправо један од највећих значаја овог медија“, истакла је Љиљана Јанковић.

Она је напоменула да оно што је Радио Грачаница до сада показала говори да је светла будућност и даље пред овим медијем.

„Као први човек ТВ Мост, желим да истакнем изузетну сарадњу коју имамо са Радио Грачаницом и ТВ Грачаница. Та сарадња се одвија на нивоу пословних јединица једног система, а то је Мрежа Мост . Резултат те сарадње је то што је сваки иоле важан догађај пропраћен и мислим да ће тако остати и убудуће“,  нагласила је Јанковићева и додала да ће Радио Грачаница као и ТВ остати хроничар збивања на овим просторима и  медиј који ће ширити истину о ономе што се дешава на Косову и Метохији, а пре свега о ситуацији у којој живи српски народ.

Check Also

Аматерском позоришту “Јанићије Поповић” признање за колективну игру у представи “Живот гето тинејџера”

Дом културе Грачаница саопштио је данас да је, одлуком жирија публике, аматерском позоришту „Јанићије Поповић“ …