Главна / Вести / Косово и Метохија / Грачаница: Обележена десетогодишњица оснивања СНС

Грачаница: Обележена десетогодишњица оснивања СНС

Општински одбори СНС Приштине, Косова Поља  и  Липљана обележили су данас у седишту странке у Грачаници десету годишњицу оснивања странке.

„ Сумирање резултата је примерено јубилеју и када је то само једна деценија а општински одбори српске напредне странке Приштине, Косова Поља и Липљана имају разлога да постигнутим у овом периоду буду и задовољни“, истакнуто је на скупу у седишту странке у Грачаници.

Председник месног одбора СНС-а Грачаница Срђан Поповић рекао је да оно што може да са сигурношћу каже је да ће се СНС  и у наредном периоду трудити да  побољша услове живота нашем народу на Космету.

„Оно што говори о нама су наши резултати који доприносе да из дана у дан имамо све више чланова и симпатизера СНС-а“, истакао је Поповић.

Председник месног одбора СНС-а Кишница Снежана Јовановић исатакла је да су се и пре десет година окупљали исто овако „градећи јединство и знајући тада да ће једино тако урадити нешто боље за наш народ“.

„Верујући председнику наше странке господину Александру Вучићу успели смода изградимо преко потребно јединство. Поштујући програм и начела странке, данас знамо куда иде Србија и какви су нам изгледи да Срби на КиМ одбране своје достојанство, сачувају свој идентитет иопстану на својим огњиштима“, истакла је Јовановић.

У седишту странке у Грачаници, поводом обележавања десет година од оснивања СНС поручено је да ће приоритет странке бити стварање услова за опстанак српског народа на КиМ.

Check Also

Посматрачка мисија ЕУ: Избори били добро организовани, пропусти на северу КиМ

Шеф посматрачке мисије Европске уније на локалним изборима на Косову и Метохији Лукас Мандл, изјавио …