Главна / Вести / Косово и Метохија / Грачаница: Обележена десетогодишњица оснивања СНС

Грачаница: Обележена десетогодишњица оснивања СНС

Општински одбори СНС Приштине, Косова Поља  и  Липљана обележили су данас у седишту странке у Грачаници десету годишњицу оснивања странке.

„ Сумирање резултата је примерено јубилеју и када је то само једна деценија а општински одбори српске напредне странке Приштине, Косова Поља и Липљана имају разлога да постигнутим у овом периоду буду и задовољни“, истакнуто је на скупу у седишту странке у Грачаници.

Председник месног одбора СНС-а Грачаница Срђан Поповић рекао је да оно што може да са сигурношћу каже је да ће се СНС  и у наредном периоду трудити да  побољша услове живота нашем народу на Космету.

„Оно што говори о нама су наши резултати који доприносе да из дана у дан имамо све више чланова и симпатизера СНС-а“, истакао је Поповић.

Председник месног одбора СНС-а Кишница Снежана Јовановић исатакла је да су се и пре десет година окупљали исто овако „градећи јединство и знајући тада да ће једино тако урадити нешто боље за наш народ“.

„Верујући председнику наше странке господину Александру Вучићу успели смода изградимо преко потребно јединство. Поштујући програм и начела странке, данас знамо куда иде Србија и какви су нам изгледи да Срби на КиМ одбране своје достојанство, сачувају свој идентитет иопстану на својим огњиштима“, истакла је Јовановић.

У седишту странке у Грачаници, поводом обележавања десет година од оснивања СНС поручено је да ће приоритет странке бити стварање услова за опстанак српског народа на КиМ.

Check Also

На Косову данас 12 новооболелих, укупно 1.064 заражених

Национални институт за јавно здравље у Приштини саопштио је данас да је на Косову регистровано …