Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђурић:Вучић једина препрека остваривању албанског циља – да Србија не добије ништа на Косову и Метохији

Ђурић:Вучић једина препрека остваривању албанског циља – да Србија не добије ништа на Косову и Метохији

То што албански сепаратисти нападају председника Александра Вучића показује да се он једини истински и искрено залаже за интересе Срба на Косову и Метохији и државе Србије, навео је у писаној изјави директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

“Увреде Кадрија Весељија потврда су да је председник Вучић једина препрека остваривању њиховог циља – да Србија не добије ништа на Косову и Метохији. Не нападају они ни Ђиласа, ни Јеремића, ни Јанковића зато што знају да би са њима једино питање у разговорима било – где сам ту ја и како могу да се уградим? Док се разговара са председником Вучићем мора да се разговара о интересу Србије, и не може да се очекује да Србија буде кратких рукава – Весељи то добро зна, и то је извор његове нервозе. Зато је председник Вучић главна мета и једних и других, али и једни и други су осуђени на пораз”, истакао је Ђурић.

Check Also

ЈП „МРЕЖА МОСТ“ оснажује своје медије на КиМ

Захваљујући упорношћу и преданошћу руководства и радника ЈП „Мрежа Мост“ на унапређењу својих медија на …