Главна / Вести / Косово и Метохија / Председник општине Грачаница Срђан Поповић одржао редован састанак са представницима КФОР-а

Председник општине Грачаница Срђан Поповић одржао редован састанак са представницима КФОР-а

Председник општине Грачаница Срђан Поповић одржао је редован састанак са представницима КФОР-а.

Поповић се састао са одлазећим пуковником КФОР-а Данијелом Бајатом и новоименованим пуковникомАнтонелом Каталаном, са којима је разговарао о безбедносној ситуацији, за коју је процењено да је мирна и стабилна.

Поповић се одлазећем пуковинику Бајати захвалио на безусловној сарадњи и помоћи коју је КФОР пружао грађанима и општини Грачаница за време његове мисије.

Истовремено, председник општине Грачаница добродошлицу је пожелео новоименованом пуковнику Каталани и том приликом истакао да добру сарадњу и комуникацију очекује и у будућем периоду.

У том смислу договорени су редовни састаници између представника општине Грачаница и КФОР-а, али и са представицима Полиције Косова, а све у циљу сагледавања и одржавања добре безбедносне ситуације.

Састанку су присуствовали и нови представници и припадници Тима за надгледање и везу из редова словеначког контингента КФОР-а.

Check Also

Вучић: Захвалност Грчкој на ставу према КиМ

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са министром спољних послова Републике Грчке Никосом Дендијасом. …