Главна / Друштво / Свечано отворена сала у ОШ “Миладин Митић”

Свечано отворена сала у ОШ “Миладин Митић”

Данас је у ОШ „Миладин Митић“ у Лапљем Селу свечано отворена фискултурна сала, чију је изградњу финансирала општина Грачаница.

Председник општине Срђан Поповић поручио је да ће општина и даље радити за будућност деце.

„Данас је посебан дан и велико ми је задовољство што смо успели да завршимо салу у Лапљем Селу. Сала је била преко потребна овој школи. Драго ми је да је оволики број деце дошао на отварању сале јер сви ми знамо да је деци најомиљенији час рекреације. Општина наставља да ради за нашу младост и будућност јер то је печат нашег останка и опстанка овде“, истакао је Срђан Поповић.

Директор ОШ „Миладин Митић“ у Лапљем Селу Љубиша Караџић захвалио је општини Грачаница на овој инвестицији и нагласио да деца најзад имају адекватне услове за обављање наставе физичког васпитања.

„Изградња сале је започета 2015. године, имали смо неке проблеме са извођачима радова, али је најзад завршена. Услови у старој сали су нам били неадекватни, а сада имамо свлачионице, тушеве, грејање и све неопходне услове захваљујући општини Грачаница“, рекао је Љубиша Караџић.

Новоизграђена сала има 710 метара квадратних и све неопходне услове за нормално одвијање наставе у овој школи.

Check Also

Медицинској школи биће уручено 16 рачунара

Директор Канцеларије за информационе технологије и електронску управу Михаило Јовановић, помоћник директора Канцеларије за Косово …