Главна / Друштво / Удружење “Авенија“ учествовало на хуманитарној манифестацији  „Нај-торте“

Удружење “Авенија“ учествовало на хуманитарној манифестацији  „Нај-торте“

На позив новинарке Драгане Зечевић испред Вечерњих Новости, Удружење “Авенија” из Лапљег Села,  као и ранијих година, узело је учешће на традиционалној хуманитарној манифестацији  “Нај-торте” Фондације хуманости  “Новости”  која је одржана 29. пут у недељу 11. новембра 2018. године у “Делта Ситију”. Захваљујући поменутом позиву као и донатору Високој школи струковних струдија – Чачак са седиштем у Београду, Удружење “Авенија”се такмичило на овој манифестацији са прелепом тортом у облику  манастира Грачаница.

Манифестација “Нај-торте”  успела је да се одржи пуних 29 година и зато је, у складу са тим бројем, додељено 29 награда за учеснице у такмичењу, иначе такмичило се више од 150 жена из Србије. У конкуренцији 29 најбољих, торта Удружења “Авенија”  је освојила значајно седмо место.

Торте су и ове године подељене малишанима из прихватилишта и домова за незбринуту децу у Београду и Панчеву.

“Авенија” је захваљујући донаторима показала да у свакој прилици и на сваком месту треба бити хуман, а значај хуманости коју нам указује наш народ из остатка Србије, ми на Космету осећамо свакодневно. Зато је и ред да узвратимо, наводи се у саопштењу Удружења “Авенија”.

Check Also

Јучерашња туча нема политичких конотација тврде родитељи

Јуче око 11 часова, како се испоставило у најављеној тучи две групе младих људи, углавном …