Главна / Вести / Косово и Метохија / Председник Поповић са одборницима Српске листе: Тренутна ситуација мирна

Председник Поповић са одборницима Српске листе: Тренутна ситуација мирна

Председник општине Грачаница Срђан Поповић разговарао је данас са одборницима Српске листе СО Грачаница на њихов захтев, поводом последњих дешавања на Косову.

Одборници су затражили састанак са председником општине Грачаница Срђаном Поповићем како би му пренели забринутост поводом ситуације настале због одлуке Приштине да уведе таксе на производе из централне Србије и БиХ.

На састанку је оцењено да је тренутна ситуација мирна и стабилна, али да је присутна узнемиреност због свега што се последњих дана дешавало након одлуке о увођењу царина на српске производе.

„Сложили смо се да би све одлуке треба доносити рационално и проблеме решавати мирним путем. Сложили смо се да би у овом тренутку требало бити више уз народ, као и да је неопходно што пре укунути таксе“, казао је председник општине Грачаница Срђан Поповић након састанка са одборницима Српске листе.

Председник Скупштине општине Грачаница Љубиша Караџић каже да је најважније да нема панике међу народом.

„Требало би што пре укинути намете, како би се вратили нормалном животу. Сматрам да би сви требало да се посветимо побољшању и олакшању живота грађана, опстанку и останку овде“, казао је Караџић.

Извор: http://nasagracanica.com

Check Also

Лајчак сутра на Косову

Специјални представник Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак боравиће сутра на Косову, …