Главна / Друштво / Помозимо Јовану да добије битку за живот!

Помозимо Јовану да добије битку за живот!

Јован Милановић,  двадесетосмогодишњи младић из Лепосавића болује од карцинома дебелог црева,  који је метастазирао на јетри и плућима, а као и много пута до сада и  мештани Грачанице придружиће се акцији прикупљања средстава за лечење још једног свог сународника.

Акцију прикупљања средстава за Јованово лечење  организовао је „Свет балона“ уз подршку општине Грачаница, а председник општине Грачаница са својим сарадницима  међу првима се одазвао акцији.

Јовану су преко потребна новчана средства која су  неопходна за његово даље лечење у Турској, где  једна терапија кошта од 2500 до 5000 евра, а у зависности од стања, биће потребно је да се подвргне већем броју терапија.

Поповић је рекао  да је општина Грачаница увек спремна да се прикључи оваквим акцијама и да ће тим путем наставити и убудуће.

„У овом тешком времену у коме живимо неопходно је показати солидарност и помагати људима. Ми смо за овај случај сазнали пре два дана. Одмах смо се организовали и уз подршку Милоша Стевића који је много пута био покретач ових акција започели смо прикупљање помоћи. Ми смо као општина стали иза ове акције и помоћићемо колико је у нашој могућности. Позвали смо бројне организације и појединце да се прикључе акцији. Надам се да ће средства која прикупимо бити од велике помоћи Јовану у његовој борби за живот“, казао је Поповић“.

Милош Стевић који је био организатор и покретач многих хуманитарних акција сличног типа каже да очекује да ће се акцији одазвати велики број грађана. Каже да је Јовану хитно потребан новац за лечење и да нема времена за чекање. Он се општини Грачаница и председнику општине Грачаница Срђану Поповићу захвалио на подршци коју је општина пружила у овој хуманитарној акцији.

Осим на штанду који ће данас и у уторак бити постављен у центру Грачанице новчана средства за Јованово лечење можете уплатити и на жиро рачун 205-9011007585394-59 или на Јовановов рачун у НЛБ банци број 17-07-0030338427.24.

Позивамо мештане да се укључе у ову акцију и помогну овом младићу да добије своју најбитнију битку. Битку за живот!

Check Also

Не конзумирати ракију непознатог порекла, како би се избегле последице ризичне по здравље и живот!

Последњих недеља појавила се комовица непознатог порекла, која је доступна становницима Косова и Метохије по …