Главна / Друштво / Саша Мицић: Пред нама је година у којој морамо да унапредимо наш програм

Саша Мицић: Пред нама је година у којој морамо да унапредимо наш програм

Почетак емитовања информативне емисије Дневник РТВ Грачанице и Јутарњег програма само су један разлог више да ова медијска кућа настави да унапређује и проширује свој програмски садржај и у 2019. години.

У новогодишњем интервјуу, директор РТВ Грачаница Саша Мицић истакао је да задовољство због унапређења програмског садржаја дели са својим колегама и наглашава да година пред нама за РТВ Грачаница представља блиску будућност у којој се програм мора додатно проширити, обогатити и на тај начин стећи нове гледаоце.

“Наравно да сам задовољан протеклом годином, јер ми сваког дана унапређујемо наш програм. Када смо отворили РТВ Центар, директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић и директор Мреже Мост Слађана Иванчевић пожелели су нам да прерастемо у телевизију, што се и догодило. Ми данас јесмо телевизија и сада свакодневно радимо на унапређивању што се види по студију, по сајту, по радијском програму”, рекао је Мицић.

Према речима Саше Мицића циљ је да наредне године већ постојећи програмски садржај буде обогаћен новим рубрикама, новим емисијама, а што ће за резултат имати већи број гледалаца. Крајњи циљ свега је што квалитетније извештавање становништва о свему што се на овим просторима збива.

“Посебно бих ставио акценат да ми као млада телевизија већ имамо изузетну сарадњу са локалним институцијама, а све то има за циљ квалитетно и благовремено извештавање о догађајима. Поред тога, имамо одличну сарадњу и са телевизијама у централној Србији, и трудићемо се да тако буде и на даље”, рекао је Мицић.

Говорећи о раду Радио Грачанице, Мицић је рекао да Радио већ има свој пут којим иде дугих 18 година, а да је посао свих запослених да омогуће да на том путу буде још много успешних емисија које ће обележити сваки период у његовом раду и постојању.

Директор РТВ Грачаница је својим гледаоцима, слушаоцима, читаоцима пожелео најпре мир, а својим запосленима да више не морају да извештавају о тешким, тужним догађајима.

Check Also

Пиано за Магдалену

Братство манастира Светих Архангела поклонио је Магдалени Савић из Батуса код Липљана дигитални пиано. Магдалена …