Главна / Вести / Косово и Метохија / Удес код кружног тока у Грачаници- лакше повређени ученици

Удес код кружног тока у Грачаници- лакше повређени ученици

У раним јутарњим сатима догодила се саобраћајна несрећа  у Грачаници  на магистралном  путу Приштина –Гњилане.На школски минибус, који свако јутро превози децу из Доње Брњице до Грачанице у средње школе,налетео је полицијски џип испред кружног тока  у Грачаници. Према информацијама из Хитне помоћи, осморо  деце и два полицајца   је повређено.

Дежурни лекар др Далибор Стојановић потврдио је за РТВ Грачаница да је осморо деце лакше повређено и да су одмах хоспитализовани на одељење Хирургије у Грачаници, као и два полицијца који су пребачени Ургентни центар у Приштини.

Полиција је одмах изашла на лице места и у току је увиђај.

 

 

 

 

 

 

Дежурни лекар у Клиничко болничком центру Приштина Грачаница на одељењу Хирургије проф.др Слободан Аранђеловић изјавио је за РТВ Грачаница да  је јутрос примљено 11 особа, од тога је двоје деце је хоспитализовано одмах са повредама глава и потколенице док су остала деца са лакшим повредама враћена кући и сутра треба да се јаве на контролу.

“Тренутно стање деце која су задржана је добро. Предузете су све процедуре ,добили су ординирану терапију, пратићемо данас њихово стање”, рекао је Аранђеловић.

Check Also

На КиМ преминуло 6, новозаражених 392, повећан број хоспитализованих

У последња 24 сата на КиМ је преминуло шест лица од последица коронавируса, па укупан …