Главна / Вести / Косово и Метохија / Поповић и Лазић обишли повређене

Поповић и Лазић обишли повређене

Председник општине Грачаница Срђан Поповић и директор Клиничко болничког центра Приштина-Грачаница проф.др Братислав Лазић обишли су  повређене ученике и возача аутобуса у саобраћајној несрећи у Грачаници.

Председник Поповић се лекарима болнице у Грачаници захвалио на свему што су учинили за њих.

„Здравстевено стање повређених је добро, на лечењу је двоје ученика и возач аутобуса и најважније је да се сви опорављају. Уверио сам се да су им услови добри и све је како треба што се тиче њихове неге, па се надамо да ће веома брзо бити пуштени кући“, казао је Поповић.

„Наредних дана полиција изађи и са резултатима истраге саобраћајне несреће, која се јутрос око 6.15 часова догодила на кружном току у Грачаници, када је полицијски аутомобил налетео на минибус, у којем су се налазили ученици из Доње Брњице. Општина ће се потрудити да ученицима обезбеди нови превоз“, додао је председник Срђан Поповић.

Проф. др Братислав Лазић казао је да је након саобраћајне несреће у болници хоспитализовано десеторо повређених.

„Седморо збринутих отупшено на кућно лечење, а троје је задржано ради праћења њиховог стања. Њихово стање је стабилно у овом тренукту и очекујемо да ћемо их нако опсервације и детаљних контролних прегледа током сутрашњег дана отпустити из болнице“, казао је Лазић.

 

 

Check Also

У српским срединама на Косову и Метохији још 35 новооболелих

У срспким срединама на Косову и Метохији у последња 24 часа регистрована су 35 случајева …