Главна / Друштво / Хуманитарна организација „28. јун“ обезбедила шлепер хране обданишту у Грачаници

Хуманитарна организација „28. јун“ обезбедила шлепер хране обданишту у Грачаници

Хуманитарна организација „28. јун“ у сарадњи са добротворним фондом „Човекољубље“ и Митрополијом црногорско-приморском, обезбедила је шлепер хране за малишане обданишта „Ђурђевак“ у Грачаници.

„Ову акцију је започела организација „28.јун“ и данас су послали шлепер са храном у који има брашна, уља и конзервиране хране. Моје колеге из Организације су и овог пута показале солидарност са нашим народом на КиМ, поготову у овим тешким временима када су нам увдене таксе од 100% на производе из централне Србије“, истакао је Предраг Ристић, координатор ХО „28. јун“ на КиМ.

Залихе хране у Предшколској установи „Ђурђевак“ су већ при крају и ова помоћ стиже у право време, истакла је директорица ове установе Верица Арсић.

„Ово је изузетно значајно за нашу децу којих имамо 503 у седам објеката. Сви знамо да је тренутно несташица српских производа и наше залихе хране су већ при крају, тако да ова помоћ стиже у право време“, казала је директорица Предшколске установе и изразила захвалност овим хуманитарним организацијама.

Организација „28. јун“ планира да до Божића подели деци на Косову и Метохији 2.500 поклон пакетића у окивиру акције „Божићни пакет за свако српско дете на КиМ“.

Ова хуманитарна организација је досада мног пута помогла Србима на КиМ.

 

Check Also

Бранкица Нићић: Очекујемо завршетак радова на средњошколском центру до новембра

Средњошколски центар, чија изградња у Лапљем Селу је при крају, обезбедиће простор за три средње …