Главна / Друштво / Представници општине Грачаница посетили ватрогасце у новогодишњој ноћи

Представници општине Грачаница посетили ватрогасце у новогодишњој ноћи

Као и сваке године, представници општине Грачаница у новогодишњој ноћи посетили су  ватрогасну службу у Лапљем Селу и ватрогасцима честитали Нову годину, а том приликом им уручили и ТВ пријемник.

Директор урбанизма при Општини Грачаница Дејан Јовановић,  каже даје ово још један пример добре међуинституционе сарадње између Општине Грачаница  и Ватрогасне службе.

„Ми као Општина, а и наши грађани смо веома задовољни радом Ватрогасне службе у Лапљем Селу. Они заиста вредно раде на терену, а ми смо ту да њима пружимо све услове. Вечерас смо ту да сумирамо резултате из 2018. године и да им пожелимо успешну 2019 годину, са надом да у предстојећој  години имају што мање посла“, каже Јовановић.

Командир Ватрогасне службе у Лапљем Селу Драган Секулић, захвалио је представницима Општине Грачаница на посети и поклону,  као знаку пажње и признања за њихов професионални однос према раду.

„Наша добра сарадња у претходним годинама, дала је и наше добре разултате. Ове године смо имали заиста пуно посла и ја се надам да у овој години то неће бити случај. Апелујем на све наше суграђане да буду савесни и да у наредној години не чине ништа што би угрозило безбедност свих грађана“, казао је Секулић.

У току Новогодишње ноћи није било пријављених случајева пожара на територији општине Грачаница.

Check Also

Јевтић: Непознате особе пуцале на кућу повратника Зорана Костића

Министар за заједнице и повратак у Влади Косова Далибор Јевтић саопштио је да су данас …