Главна / Спорт / Одбојкашки клуб Партизан са добрим резултатима завршио претходну годину

Одбојкашки клуб Партизан са добрим резултатима завршио претходну годину

Одбојкашки клуб Партизан из Липљана је клуб са дугом традицијом и успешним сезонама. Упркос тешким условима са којима су се током годинама суочавали, овај клуб је опстао и врло често заузимао добар пласман у лигама. Чак и у временима када се то због актуелне ситуације са којом смо се суочавали, није ни очекивало.

Сада клуб одржава тренинге и у новој Хали спортова, повремено се тренинзи одржавају и у спортској сали у Основној школи у Лепини, али су услови за тренинг знатно бољи, него ранијих година.

– Ове године смо, без једне одигране утакмице, на трећем месту, са шест победа и једним поразом. Две екипе које су испред нас имају једно одиграно коло више, што је разлог нашег заостатка на табели. Ипак, у последње три-четири године ово је наш најбољи резултат. Екипа је знатно подмлађена. Сваке године све више момака оде или напусти, тако да је било осцилација, управо због младе екипе. Баш зато сам презадовољан резултатом који смо остварили – каже за Јутро ТВ Грачаница Александар Рашић, директор и тренер Одбојкашког клуба Партизан.

Судећи по досадашњим успесима, пред овим клубом је још једна успешна година са пуно добрих резултата.

Опширнији разговор погледајте на снимку испод текста.

Check Also

Кик-бокс клуб “Шакал” активан и у току ванредног стања

Кик-бокс клуб “Шакал” је пре епидемије коронавируса функционисао у отежаним условима, ипак ни у овом …