Главна / Друштво / Јевтић честитао Божић

Јевтић честитао Божић

Потпредседник Владе и министар за заједнице и повратак у оставци Далибор Јевтић свим православним верницима упутио је божићну честитку поводом овог најрадоснијег празника.

 Нека овај празник мира, наде и љубави дарованих нам кроз рођење Христа буду основна покретачка и стваралачка снага у нашем животу. Божић нас подсећа на оне који су нам најближи, најмилији и зато је порука разумевања и солидарности коју овај празник носи у себи данас важнија него икад за све који живе на Косову.

Надам се да ће нам дубоко хумана и племенита духовна порука Христовог рођења улити нову снагу да превазиђемо све потешкоће и посветимо се друштвеном напретку на добробит свих религијских заједница, народа и грађана на Косову.

Овај најрадоснији празник треба да нас подстиче и снажи да показујемо љубав , указујемо на прави пут и добро, а одвраћамо од зла и странпутице, поштујемо права и слободу сваког човека.

Нека нас дани који су пред нама подсете на важност неговања истинских вредности, важности заједништва, међусобног уважавања, поштовања и разумевања.

Желим вам да дане празника проведете у кругу породице и пријатеља, да ваш дом буде испињен благостањем и осећањем блискости и љубави. Да овогодишња као и свака наредна прослава Божића као породичног празника, буду афирмација породице и њених непролазних вредности, јер здрава и јака породица гаранција је здравог и напредног друштва. Мир Божији, Христос се роди! Ваистину се роди!” , наводи се у честитки Јевтића.

 

Check Also

Вучић о дијалогу са “Приштином”: Нико ништа не нуди, притискају нас да изгубимо

Чека нас тешко лето и јесен и по питању Косова и Метохије, јер нико неће …