Главна / Друштво / Ђаци након празника поново у школским клупама

Ђаци након празника поново у школским клупама

После десетодневног празничног одмора, ученици основних и средњих школа данас настављају са наставом. Захваљујући Канцеларији за Косово и Метохију, све школе на централном Космету су снабдевене довољном количином огревног материјала, тако да су ђаке данас дочекале топле учионице.

“Упркос ниским температурама све школе су данас почеле са радом,а енергенти су пристигли на време. Захваљујући Канцеларији за Косово и Метохију све школе су добиле огрев. Било је неких мањих проблема са снабдевањем школа које се греју на течно гориво, али је то решено, тако да ће до краја грејне сезоне бити довољно нафте и ученици ће наставу похађати у топлим учионицама”, рекао је председник привременог органа општине Приштина Љубинко Караџић.

Овог јутра су сви аутобуси који превозе ђаке до школа на територији општине Грачаница на време кренули. Јавно градско приватно предузеће је спремно дочекало зимске услове. Жути аутобуси превозе и ученике из Горње и Доње Брњице, тако да ће се превоз и ових ученика одвијати несметано.

Check Also

Преминуо професор Живорад Лазић Ђиђа

Професор Економско-трговинске школе у Лапљем Селу, Живорад Лазић Ђиђа, преминуо је у Београду, где се …