Главна / Друштво / Сви путни правци проходни, снег се чисти и у споредним улицама. Опрез возача свакако неопходан

Сви путни правци проходни, снег се чисти и у споредним улицама. Опрез возача свакако неопходан

На територији централног Космета снег је почео да пада у току ноћи, а према прогнозама метеоролога у току данашњег дана ће доћи до повећања снежног покривача.

Дежурне екипе Јавне службе општине Грачаница су од раних јутарњих сати на терену, а према речима директора Владице Трајковића сви путни правци су проходни, утабаног снега има у минималним количинама, јер због минуса ризла и со не делују адекватно.

“Обишли смо све путне правце, снега има у минималним количинама јер је још увек минус и у таквим условима ризла и со не делују адекватно. Екипе су на терену и обилазиће данас сва места и интервенисати тамо где је неопходно. Чистићемо и споредне улице трактором, али и поред свега треба бити опрезан возач и прилагодити се условима на  путу. Ризле и соли има у довољним количинама и наша служба ће интервенисати и наредних дана”, рекао је директор Јавних служби Владица Трајковић.

Снег, који без престанка пада од синоћ отежава кретање пешацима на тротоарима, али и по овом питању су екипе на терену и интервенишу тамо где је најнеопходније.

 

Check Also

У српским селима новобрдске oпштине нема случајева оболелих коронавирусом

У српским селима новобрдске oпштине према речима општинског Кризног штаба за сада нема случајева оволелих …