Главна / Друштво / У петак 11.јануара вече забаве, смеха и награда – Срећковизија

У петак 11.јануара вече забаве, смеха и награда – Срећковизија

Културно-забавна манифестација “Срећковизија” ове године ће бити одржана 11. јануара у великој сали Дома културе у Грачаници. Један од организатора ове манифестације Радован Филић је, гостујући у Јутарњем програму РТВ Грачаница, истакао да је тим Срећковизије и ове године припремио богат кулутрно-забавни програм за посетиоце.

“Срећковизија ће ове године бити одржана у петак 11. јануара у Дому културе у Грачаници. Раније се ова манифестација одржавала у Дому културе у Сушици, после чега смо је преселили у фискултурну салу тамошње основне школе, која је због све већег интересовања наших мештана убрзо постала мала, па смо тако одлучили да манифестацију преселимо у велику салу грачаничког Дома културе”, истакао је Филић.

Тим Срећковизије припремио је низ хумористичких скечева, који ће премијерно бити приказани током вечери. За учешће у наградној игри неопходно је купити срећку, која кошта 80 динара, а учеснике очекују вредне награде, обећавају организатори.

“Током данашњег дана тим Срећковизије ће имати штанд у центру Грачанице, где ће наши мештани моћи да купе срећке за наградну игру и информишу се о манифестацији”, нагласио је Филић и додао да је циљ манифестације, пре свега, забава, тако да посетиоце очекује вече смеха и награда.

 

Check Also

Грачаница без струје-екипа КЕДС-а на терену

У пожару који се данас око 14 сати догодио близу Јаловине надомак Грачанице, изгорело је …