Главна / Друштво / РТВ Грачаница додељена најбоља бонитетна оцена за успешно пословање у 2018. години

РТВ Грачаница додељена најбоља бонитетна оцена за успешно пословање у 2018. години

РТВ Грачаница добитник је највише бонитетне оцене А+ за 2018. годину. Пословање РТВ Грачаница у претходној години оцењено је на основу свих финансијских параметара са највишом оценом за бонитет на основу стручне процене и анализе пословања привредних субјеката на подручју Републике Србије од стране једне од најреномиранијих финансијских кућа на светском нивоу – лондонске компаније „CompanyWall Ltd.“. Бонитетна оцене је израђена на темељу прихода, дуговања, добити, кредитне способности, платне способности као и осталих финансијских чинилаца, који се узимају у обзир при израчунавњу оцене.

Предузећа са високом бонитетном оценом су поуздани партнери, лакше послују, имају више могућности за доделу средстава из прорачуна или европских фондова јер је она показатељ успешности и квалитетног пословања.

Овај сертификат потврђује да је пословни субјект у групи предузећа са најбољом бонитетном оценом у Републици Србији.

Предузећа са А+ сертификатом, међу којима је и РТВ Грачаница, испуњавају све критеријуме за 2018. годину и спадају у сам врх бонитетне изврсности.  Ова врста сертификата додељује се најуспешнијим европским компанијама, а „CompanyWalls LTD” основана је са циљем да представи најбоља предузећа и компаније европској заједници.

Check Also

Преминуо отац Небојше Стефановића, изгубио битку с короном

Бранко Стефановић, отац потпредседника владе и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, изгубио је битку са …