Главна / Друштво / У центру Грачанице постављен штанд Деда Мраза

У центру Грачанице постављен штанд Деда Мраза

У центру Грачанице од јуче је постављен штанд Деда Мраза, где деца могу да се фотографишу и друже са најомиљенијим дедом на свету.

“Једва смо чекали да дође Деда Мраз да се сликамо и пожелимо жељу. Дошли смо мало раније како би били први у реду за сликање”, рекла је Мартина, која је са другарицама и друговима чекала Деда Мраза.

“Ја се први пут сликам са Деда Мразом и веома сам срећна, јер је моја жеља испуњена”, рекла нам је шестогодишња Анђела.

“Мислим да је ово јако интересантно за децу. То је новина за наше малишане, а свака новост добро дође”, истакао је Александар, отац једне од девојчица.

Тренутно најпопуларнији деда нам је рекао да су жеље деце различите, али се углавном, поред бројних играчака, своде на добро здравље и срећу.

Јуче и данас Деда Мраз је био на штанду од 12 до 15 часова, а за сутра је планирано дружење са децом од 16 часова, када ће бити организована и журка за децу, као и хуманитарна акција “Грачаница отвореног срца”.

Како су најавили организатори, тој забави требало би да присуствују и чланови Тропико бенда, тако да ће посетиоци бити у прилици да се осим са Деда Мразом, друже и са члановима овог популарног бенда.

Check Also

Парастос жетеоцима у Старом Грацку 23. јула

Парастос страдалим жетеоцима и осталим жртвама рата, као и после рата биће одржан 23. јула …