Главна / Друштво / Уручен новац прикупљен у акцији „Грачаница отвoреног срца“

Уручен новац прикупљен у акцији „Грачаница отвoреног срца“

Директор здравства и социјалне заштите општине Грачаница Александар Поповић уручио је данас новчана средства прикупљена у хуманитарној акцији „Грачаница отвореног срца“ за лечење Невене Миљковић из Липљана, која је оболела од леукемије.

Поповић је новчана средства уручио Невенином оцу Ненаду Миљковићу у Липљану. У хуманитарној акцији „Грачаница отвореног срца“ и од добровољних прилога запослених у Одељењу за здравство и социјалну заштиту укупно је прикупљено 1.306,70 евра и 33.500 динара.

Акција „Грачаница отвореног срца“ је спроведена 13. јануара у оквиру пројекта „Доктори кловнови“, за дочек Православне Нове године на платоу у центру Грачанице. Куповином и ношењем кловновског носића велики број грађана учествовао је у хуманитарној акцији, која је за циљ имала да Невени Миљковић донесе наду, радост и врати осмех на лице.

Невена се трентуно налази на лечењу у Институту за мајку и дете у Боеграду. Недавно су је, као што су и обећали, на Институту посетили „Доктори кловнови“ и том приликом јој уручили кловновнски носић и балон.

Покретач ове акције било је Одељење за здравство и социјалну заштиту општине Грачаница. Из овог одељења поручују да ће манифестацију организовати и наредних година.

Check Also

Јучерашња туча нема политичких конотација тврде родитељи

Јуче око 11 часова, како се испоставило у најављеној тучи две групе младих људи, углавном …