Главна / Вести / Косово и Метохија / Општина Грачаница- дан за пријем грађана

Општина Грачаница- дан за пријем грађана

Председник општине Грачаница, Срђан Поповић, наставио је и ове недеље разговор са грађанима. До сада је саслушао више од 650 њих.

Председник Поповић са грађанима разговара о темама које се односе на свакодневни живот, о проблемима и начинима њиховог превазилажења. Запослење је и даље горући проблем већине грађана који су затражили разговор са председником али ништа мање не изостају социјални проблеми и и нерешено стамбено питање.

Петар Васић вратио се са породицом из Ниша у Старо Грацко. Код председника Поповића дошао је да разговара о условима његовог опстанка у овом селу.

Бојана Максимовић живи у Лапљем Селу сама са троје деце пошто јој је супруг радно ангажован у централној Србији.

„ Ја имам доста велики проблем јер живим сама са троје деце. Код председника сам дошла да га замолим да нам помогне да се мој супруг овде радно ангажује преко своје фирме како би сви били на окупу. Обећао је да ће учинити све да нам помогне“, казала је Бојана.
Стамбено питање је горући проблем за Борислава Савића из Сувог Дола.

„ Председник Поповић ми је дао упуства шта треба да радим. Живим са супругом која је у другом стању. Наш проблем је нерешено стамбено питање. Да би ми локална самоуправа помогла ја морам да имам плац у свом власништву. Потрудићу се да у сарадњи са родитељима решим то па видећемо“ ,казао је Борислав Савић.

Пракса пријема грађана биће настављена и наредне недеље, а на разговор чека више од две стотине.

 

Check Also

Петковић: Где су данас Ђилас, Тепић, Јеремић, Ђорђевић да кажу да су погрешили?

Четири дана су прошла откако су Ненад Рашић и Рада Трајковић у дослуху са Аљбином …