Главна / Вести / Косово и Метохија / Поповић: Подршка спорту неће изостати ни ове године

Поповић: Подршка спорту неће изостати ни ове године

Председник општине Грачаница Срђан Поповић састао се данас са представницима спортских удружења и клубова, са којима је разговарао о проблемима са којима се суочавају и њиховим потребама.

Састанак је, на иницијативу председника Поповића, одржан у циљу унапређења спорта, сагледавања потреба и интереса спортских организација у овој години.

Поповић је истакао да је Општина Грачаница у 2018. години спорт помагала у складу са својим могућностима, да је спортским удружењима и клубовима обезбедила спортску опрему и реквизите, али и обезбеђивала превоз на спортским такмичењима.
Подршка неће изостати ни ове године.

„Општина ће и ове године обезбедити клубовима неопходну опрему и потребне услове за рад. Како би сви били задовољни неопходно је да се организујемо, договоримо о приоритетима и расподели расположивих средстава“, казао је Поповић.

Председник Поповић је од представника спортских удружења и клубова затражио план рада и потреба за функцонисање у овој години. Затражено да предвиде финансијска средства, списак путовања како би се на време обезбедио превоз за такмичења и потребне опреме.

„Желимо да сви буду задовољни, како фудбалски, тако и одбојкашки, борилачки и сви други клубови. Расположива средства из општинског буџета за спорт нећемо додељивати док не видимо реалне потребе, док се сами не договоримо и организујемо“, рекао је Поповић представницима спортских организација.

Добро организовани средства можемо потраживати и од других организацја и институција, закључио је Поповић.

Извор: Општина Грачаница

Check Also

На КиМ преминуло 6, новозаражених 392, повећан број хоспитализованих

У последња 24 сата на КиМ је преминуло шест лица од последица коронавируса, па укупан …