Главна / Вести / Косово и Метохија / Са председником општине до сада разговор обавило преко хиљаду грађана

Са председником општине до сада разговор обавило преко хиљаду грађана

Кабинет председника општине Грачаница Срђана Поповића данас је био отворен за грађане. Незапослени, социјално угрожени али и они са личним породичним проблемима дошли су код председника да затраже помоћ и пожале се на проблеме.

У нади да ће уз институционалну помоћ и залагање општинског руководства решити своје проблеме око десетак грађана и данас је разговарало са председником општине Грачаница Срђаном Поповићем.

Вучић Милева провела је 40 година као наставник биологије у школи у Доњој Гуштерици. Сада живи у Грачаници. Каже да је просветни радник са можда најдужим радним стажом на Косову. Код председника је дошла да га замоли за неку најосновнију помоћ јер од пензије, како каже, за то нема могућности.

„Мало ми је непријатно јер просветни радник са толико година стажа себи не може да пружи неке најосновније ствари али то је живот. Разговор је протекао веома добро. Председник ме је упутио на законску преоцедуру у вези мог случаја па видећемо“, казала је Милева.

„Ми смо новопечени брачни пар. Живимо у Гуштерици а ја сам расељено лице из Липљана. Дошли смо да председника замолимо за решавање стамбеног питања“, каже Аксић Дејан који је данас код председника Поповића дошао са супругом.
Стојковић Весна је самохрана мајка већ 20 година. Код председника Срђана Поповића дошла је да замоли за запослење кћерке.

„Разговор је протекао веома добро. Надам се да ће се нешто променити када је мој проблем у питању“, рекла је Весна.

На разговор код председника општине Грачаница Срђана Поповића чека још око три стотине грађана. Према подацима са председником општине до сада је разговор обавило преко хиљаду грађана.

Извор: Општина Грачаница

Check Also

Двадесет година од злочина у Старом Грацком

Данас се навршава  двадесет година од злочина у Старом Грацком код Липљана, где је 14 …