Главна / Вести / Косово и Метохија / Општина Грачаница уступила просторију Удружењу слепих и слабовидих

Општина Грачаница уступила просторију Удружењу слепих и слабовидих

Удружењу слепих и слабовидих из Грачанице Општина Грачаница уступила је на коришћење општинску просторију у центру Грачанице.

Кључеве просторије, која ће олакшати функионисање овог удружења, уручио је председник општине Грачаница Срђан Поповић.

 

У име удружења и свих чланова председнику Поповићу се захвалио председник Удружења слепих и слабовидих Божидар Стојановић.

„Морам да истакнем да је обећање које је председник Поповић дао приликом његове скорашње посете нашем удружењу испуњено у веома кратком року на задовољство свих наших чланова. Ова просторија ће нам за неко време бити сасвим довољна за наш рад, окупљања и све активности које организујемо. Ускоро ћемо увести телефонску линију, простор ћемо уредити неопходном опремом и намештајем, имаћемо адекватне услове“, казао је Стојановић.

Председник Поповић је истакао да је веома задовољан што је локална самоуправа у кратком року пронашла решење за проблеме које је ово удружење имало.

„У наредном периоду видећемо на који још начин можемо да помогнемо. До сада смо подржавали њихове активности тако ће бити и убудуће“, казао је Поповић.

Просторија која је уступљена Удружењу слепих и слабовидих из Грачанице налази се у центру Грачанице у непосредној близини грачаничке пијаце.

Извор: Општина Грачаница

Check Also

На Kосову 112 оболелих од коронавируса, петоро излечених

На Kосову је 112 особа оболело од коронавируса, а након другог понављања теста, петоро пацијената …