Главна / Друштво / Станисављевић: Одбрана титуле првака у кик боксу 25. маја у чешком граду Злин

Станисављевић: Одбрана титуле првака у кик боксу 25. маја у чешком граду Злин

Кик боксер Слободан Станисављевић из Угљара освојио је прво место и златни пехар на светском купу „Октагон“ који је одржан у Чешкој. Одбрана ове титуле је 25. маја у чешком граду Острава а припреме за овај меч су већ почеле, истакао је Станисављевић гостујући у Јутрањем програму РТВ Грачаница.

„Ово је био мој први професионални меч и веома сам поносан на освојеном првом месту и пехару. Организација је била одлична, домаћини су били јако добри према нама и све је прошло у најбољем реду“, истакао је Станисављевић.

На светском купу кик бокса у чешком граду Злин такмичила су се 22 учесника у 11 мечева, казао је Станисављевић и додао да није било нимало лако изборити се за прво место.

„Мој меч је био изузетно тежак, али с обзиром на то да сам се први пут такмичио у професионалном мечу све то је за мене било много лепше и збавније од аматерског меча, које сам до сада радио“, нагласио је Станисављевић.

Он је у Јутарњем програму РТВ Грачаница истакао да је у аматерским мечевима већ освајао награде али је ово први пехар у његовој каријери када су професионални мечеви у питању а, како истиче Станисављевић, потрудиће се да их буде још.

Check Also

Поповић: Ускоро реконструкција зграда и станова у насељу Берген

У циљу реконструкције и стварања бољих услова у насељу Берген у селу Угљаре код Косова …