Главна / Друштво / Породици Митровић из Радева украдена крава и теле

Породици Митровић из Радева украдена крава и теле

Породици Митровић из Радева током претходне ноћи украдени су стеона крава и теле. Чланови породице су јутрос приметили да се крађа десила и да је штала празна. Ово је други пут да се ова породица нашла на мети лопова.

„Нама је и пре десет година украдена крава и тада је случај пријављен полицији и никакве информације више нисмо добили. Полицији смо пријавили и овај данашњи случај, они су направили записник и рекли да ће нас обавештавати о току истраге“, рекао је за РТВ Грачаница Живко Митровић.

Он истиче да су лопови прво себи очистили пут, који је био неприступачан, пун грмља и смећа  да би са украденом стоком прошли кроз њихово и братовљево двориште.

“Ово није први пут да се овако нешто на територији општине Грачаница дешава. Као и увек, апелујемо на полицију да ради свој посао, ми смо у сталној комуникацији. Што се тиче општине, ми најоштрије осуђујемо оваква дешавања и жалосно је да чујемо да некој породице нестане нешто од чега живе. Ми ћемо у што скорије време обићи ову породицу и видети на који начин општина може да им помогне”, истакао је председник општине Срђан Поповић.

Оштећена породица Митровић остала је без једног од прихода и, како истиче млади Живко, сада ће живети само од очеве пензије.

Check Also

Бранкица Нићић: Очекујемо завршетак радова на средњошколском центру до новембра

Средњошколски центар, чија изградња у Лапљем Селу је при крају, обезбедиће простор за три средње …