Главна / Друштво / Екипи РТВ Пулс и ТВ Мост значка Карађорђеве звезде

Екипи РТВ Пулс и ТВ Мост значка Карађорђеве звезде

Поводом 100 година од завршетка Првог светског рата и победе у Великом рату, екипа “РТВ Пулс” и “ТВ Мост” награђена је позлаћеном значком Карађорђеве звезде без мачева за учешће и допринос одржавању војне вежбе “Век победника 1918-2018”.  Наше колеге су уживо снимале војне маневре на полигону Међа између Ниша и Лесковца 10. новембра прошле године.

“Хвала вам што сте током извођења вежбе били стучни и пожртвовани, исказујући љубав и поштовање према Војсци Србије. Као и до сада, увек у срцу и души, поред породице, осећајте и волите нашу милу српску војску и нашу намучену отаџбину Србију”, наводи се у одлуци који је потписао командант Копнене војске генерал Милосав Симовић.

Директор “Радио-телевизије ПУЛС” Ненад Миленковић каже да је ово велико признање за ту медијску кућу и да је изузетна част бити носилац Карађорђеве звезде без мачева.

“И ја, и моје колеге смо неколико дана на терену пружили максимални напор да гледаоцима на најбољи начин пренесемо снимке са војне вежбе који јесу атрактивни, а које је снимити у реалним условима уживо, без могућности понављања снимка, изузетно тежак и одговоран посао. С обзиром на то да се ова позлаћена значка и признање додељује на период од 100 година,  јако сам поносан што смо били део једне велике и професионалне екипе предвођене искуснијим колегама са Радио Телевизије Србије и квалитетно урадили врло сложен посао” рекао је Миленковић.

Извор: РТВ Пулс

Check Also

Мицић: Радио Грачаница опстаје захваљујући подршци државе Србије, Мрежи Мост и слушаоцима

Поводом честитке директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића, координатор пословне јединице РТВ Грачаница Саша Мицић …