Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ:Трифуновић потписом може да се одриче дедовине, а не Косова и Метохије

СЛ:Трифуновић потписом може да се одриче дедовине, а не Косова и Метохије

Сергеју Трифуновић потписом може да се одриче дедовине, а не Косова и Метохије, и сигурно је да неодговорном и недозрелом човеку попут њега грађани никада неће ни допустити да се било шта пита о тако важним стварима.

Јадан је тај српски политичар који би потписом подржао чланство самопроглашеног Косова у Уједињеним нацијама, и коме однос према делу територије сопствене земље зависи од тога какав ће став по том питању заузети неке друге државе, наведено је у саопштењу Српске листе.

Трифуновић зато може да настави да се потписује када пије на црту по београдским ноћним клубовима, и нека не сања о томе да ће његов потпис икада бити релевантан када је реч о српским територијама.

Лицемерно је Трифуновићево позивање на компромис и истовремено противљење разграничењу, јер свако ко се априори томе супротставља јесте адвокат независности самопроглашеног Косова у његовим садашњим силом наметнутим границама.

Најдобронамерније му препоручујемо му да се окане политике, да не прави будалу од себе и да се држи барске столице јер за то је неспорно стручан.

Check Also

ИПЖП: Из коначних резултата искључити гласове из Србије

Изборни панел за жалбе и представке наложио је да ЦИК поново преброји 1.472 бирачка места …