Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа: Ђиласов савез кренуо у кампању за локалне изборе на северу КиМ

Српска листа: Ђиласов савез кренуо у кампању за локалне изборе на северу КиМ

Жетон-Рада наставља да за ко зна чији рачун вређа, омаловажава и етикетира чланове Српске листе, али и медијске раднике, директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића као и председника Александра Вучића, оценила је Српска листа у саопштењу достављеном нашој редакцији.

“Очигледно да је Ђиласов савез кренуо у кампању за локалне изборе на северу Косова и Метохије бруталним нападом на Српску листу, уз измишљотине које можемо чути само од жетон-Раде и оних представника Албанаца који жале што нису успели да и на северу спроведу свој план етничког чишћења српског народа”, стоји у саопштењу.

Српска листа сматра да “увреде којима се Рада Трајковић служи су изгледа њена улазница у Савез Ђиласа, Јеремића и Обрадовића, који се труде да од ње направе представника Срба са Косова и Метохије, иако њу и њену деструктивну политику не подржава ниједан Србин са Косова и Метохије”.

“Она може да представља само себе, евентуално своју породицу илк станаре своје зграде на Савском венцу у Београду, пошто на Косово и Метохији долази искључиво туристички”, истиче се у саопштењу.

“Напади албанских политичара и Раде Трајковић према Српској листи нам потврђују да ће ова кампања бити прљава са циљем блаћења свега српског што није спремно да погне главу пред онима који желе Космет без Срба”, закључује се на крају саопштења.

Check Also

Ђурић и Боцан-Харченко размотрили ситуацију након увођења блокаде Приштине

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић састао се данас са амбасадором Руске Федерације …