Главна / Вести / Косово и Метохија / Ухапшен возач албанске националности који је узнемиравао средњошколке из Грачанице

Ухапшен возач албанске националности који је узнемиравао средњошколке из Грачанице

Тридесетпетогодишњи албанац Е.К. ,  који је прекјуче преплашио ученице  Медицинске школе из Грачанице, ухапшен је јуче у поподневним сатима, потврдио је за РТВ Грачаница командир полицијске станице у Грачаници Братислав Трајковић.

Инцидент се догодио када је Е.К. стао да превезе ученице које су стопирале у Грачаници да би се превезле до Лапљег Села где иду на праксу, а онда није хтео да стане да изађу. На паничне молбе и плакање девојчица ипак је заустравио ауто али је  овај догађај узнемирио јавност у Грачаници.

„У току јучерашњег дана, на основу снимака са надзорних камера утврдили смо о ком лицу се ради и оно је приведено по подне. Ради се о лицу албанске националности са иницијалима Е.К. , старости 35 година, које је одмах приведено. Њему је одређенб притвор од 48 сати, а онда ће бити приведен надлежноим тужиоцу“, каже трајковић.

У Грачаници, кроз коју пролази и магистрални пут Приштина-Гњилане и раније је било инцидената у којима је девојкама и женама добацивано из аутомобила пролазника албанске националности.

Check Also

Високи Дечани: Улога Кфора у заштити манастира је кључна

Представници Европа Ностра, пан-европске федерације за културно наслеђе, са седиштима у Хагу и Бриселу посетили …