Главна / Вести / Косово и Метохија / Уручена вредна опрема Институту за јавно здравље у Косовској Митровици

Уручена вредна опрема Институту за јавно здравље у Косовској Митровици

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Дамјан Јовић и кандидат Српске листе за градоначелника северне Косовске Митровице Горан Ракић уручили су данас Заводу за јавно здравље у том граду најмодернији апарат за санитарну хемију, вредан око осам милиона динара, као и два возила, донацију Владе Србије.

Јовић је том приликом изјавио да ће Србија наставити да подржава своје институције на северу Косова и Метохије, чији важан део чине управо установе здравственог система.

“Веома нам је важно да те институције буду у поузданим рукама. Зато позивам још једном све грађане на северу КиМ да апел своје државе схвате веома озбиљно и у недељу подрже оне људе које једино препознајемо као поуздане партнере Владе Србије, а то су представници Српске листе”, рекао је Јовић.

Победа на изборима за градоначелнике четири српске општине на северу КиМ, према његовим речима, потребна и грађанима на северу на КиМ и Србији, како би заједно наставили да се боре за Косово и Метохију.

Директор Милош Мирковић захвалио је Влади Србије на драгоценој донацији и позвао суграђане да у недељу у Косовској Митровици гласају за кандидата Српске листе Горана Ракића.

Извор: Танјуг

Check Also

Чувари традиције: Косовски вез, уметност прецизног бода

Чланице Удружења жена “Авенија” из Лапљег Села чувају од заборава традиционални косовски вез, који представаља …