Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа: Срби са КиМ добро знају ко брани Србију и Србе на КиМ

Српска листа: Срби са КиМ добро знају ко брани Србију и Србе на КиМ

Српска листа оценила је да је “срамно и тужно са коликом сладострашћу лажне патриоте и лажни представници Срба са Косова и Метохије усхићени говоре о насиљу које Приштина спроводи на северу Косова и Метохије”.

“Као прави лицемери питају где су Марко Ђурић и Горан Ракић, који су као и увек уз свој народ, на бранику отаџбине. На оном истом месту где су Срби са Косова и Метохије и породице и деца Горана Ракића, али и свих осталих чланова Српске листе. На месту где се брани Србија, а где њих нема, и никад их није било”, наводи се у саопштењу Српске листе.

Српска листа указује да сви Срби са КиМ “добро знају да су чланови  Савеза за Србију добрим делом одговорни за данашње малтретирање и пребијање српског народа, јер су зарад туђих интереса и шаке пара криминализовали север Косова и Метохије, пружајући подршку Приштини у насилним акцијама”.

“Док се чланови Српске листе заједно са српским народом, председником и својом државом непрестано боре да сачувају мир, олош из Савеза за Србију уз испијање кафе на Теразијама побегли са скупштинске дебате о КиМ, поново су послали поруке мржње према Србима са Косова и Метохије. Стид нас је што се овакви данас називају припадницима српског народа”, закључује се у саопштењу Српске листе.

Извор: ТВ Мост, саопштење

Check Also

У српским срединама на КиМ један преминули и још 38 позитивних на коронавирус

У српским срединама на Косову и Метохији у последња 24 часа коронавирус је потврђен код …