Главна / Друштво / Дан за грађане у општини Грачаница

Дан за грађане у општини Грачаница

Председник општине Грачаница Срђан Поповић и данас је отворио врата општине за све грађане који су желели да изнесу проблеме са којима се суочавају а који су се претходно, сходно процедури, пријавили за разговор.

Настављена је пракса пријема грађана у општини Грачаница и ове недеље. Председник општине Срђан Поповић саслушао је око десетак њих који су, у дугачком списку пријављених, данас стигли на разговор.

Филип Димић из Сувог Дола живи у петочланој породици и у потрази је за послом.

„Завршио сам средњу медицинску школу и тражим посао како бих могао сам себи да финансирам студије јер родитељи нису у могућности. Председнику сам објаснио моје потребе и очекујем да ће ми помоћи“, казао је Филип.

Због посла на разговор код председника општине Грачаница дошла је и Николија Поповић.

„Завршила сам средњу фризерску школу. Посао ми је потребан јер у кући немамао никакве изворе прихода“, рекла је Николија.

Никола Цвејић са супругом и двоје мале деце са породицом живи у Липљану као расељено лице из Приштине.

„Тражио сам разговор код председника како би решио стамбено питање. Успео сам да купим плац у Грачаници али ми је потребна помоћ око изградње куће. Председник је обећао да ће учинити све да ми помогне“, рекао је Никола.

„Ја имам проблем са канализацијом. Када је рађен пут само моја кућа није повезана на мрежу. Сада због тога имам великих проблема. Председник ми је обећао да ће следеће недеље изаћи комисија на терен и да ће проблем бити решен“, рекао је Горан Ристић из Ливађа.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић позвао је грађане који су пријављени за разговор на стрпљење уз обећање да ће сви добити прилику да са њим разговарају и изнесу своје проблеме који ће се решавати у складу са приоритетима и могућностима.

Check Also

Не конзумирати ракију непознатог порекла, како би се избегле последице ризичне по здравље и живот!

Последњих недеља појавила се комовица непознатог порекла, која је доступна становницима Косова и Метохије по …