Главна / Вести / Косово и Метохија / Завршен меморијални турнир “Играјмо за будућност – памтимо Димитрија”

Завршен меморијални турнир “Играјмо за будућност – памтимо Димитрија”

У Грачаници је завршен петнаести меморијални турнир у малом фудбалу “Играјмо за будућност – памтимо Димитрија”. Велики број екипа одазвао се и ове године за учешће на овом турниру. Освајачи првог места ове године су момци из екипе “Центар кафе-а” из Грачанице, друго место припало је екипи Матрикса, а треће екипи Амиго. За све три екипе обезбеђени су пехари и новчане награде. На турниру је учествовало 20 екипа.Меморијални турнир под слоганом “Играјмо за будућност – памтимо Димитрија”, игра се у знак сећања на седамнаестогодишњег ученика средње медицинске школе који је убијен 5. јуна 2004.  испред киоска брзе хране у Грачаници.

Ове године је пријављено 20 екипа, а све утакмице, као и финале и само затварање одржано је на теренима ОШ “Краљ Милутин”. Екипе су биле разврстане у четири групе са по пет екипа. Уплата по екипи је износила 5.000 динара.

Организатор турнира Дејан Поповић, рекао је да је и ове године интересовање за учешће било велико .

„Драго ми је да је и ове године владало велико интересовање за учешће на турниру. Ово је само  један од начина да Димитрија памтимо и никада не заборавимо ову трагедију која нас је задесила”, каже Дејан Поповић, брат од стрица покојног Димитрија.

Покровитељ турнира је Општина Грачаница.

Check Also

Вучић са Столтенбергом у Бриселу: НАТО је посвећен КФОР-у и његовој мисији

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтеберг поручио је да је Северноатлантска алијанса посвећена мисији КФОР, која …