Главна / Вести / Косово и Метохија / Завршен меморијални турнир “Играјмо за будућност – памтимо Димитрија”

Завршен меморијални турнир “Играјмо за будућност – памтимо Димитрија”

У Грачаници је завршен петнаести меморијални турнир у малом фудбалу “Играјмо за будућност – памтимо Димитрија”. Велики број екипа одазвао се и ове године за учешће на овом турниру. Освајачи првог места ове године су момци из екипе “Центар кафе-а” из Грачанице, друго место припало је екипи Матрикса, а треће екипи Амиго. За све три екипе обезбеђени су пехари и новчане награде. На турниру је учествовало 20 екипа.Меморијални турнир под слоганом “Играјмо за будућност – памтимо Димитрија”, игра се у знак сећања на седамнаестогодишњег ученика средње медицинске школе који је убијен 5. јуна 2004.  испред киоска брзе хране у Грачаници.

Ове године је пријављено 20 екипа, а све утакмице, као и финале и само затварање одржано је на теренима ОШ “Краљ Милутин”. Екипе су биле разврстане у четири групе са по пет екипа. Уплата по екипи је износила 5.000 динара.

Организатор турнира Дејан Поповић, рекао је да је и ове године интересовање за учешће било велико .

„Драго ми је да је и ове године владало велико интересовање за учешће на турниру. Ово је само  један од начина да Димитрија памтимо и никада не заборавимо ову трагедију која нас је задесила”, каже Дејан Поповић, брат од стрица покојног Димитрија.

Покровитељ турнира је Општина Грачаница.

Check Also

Преминуо новинар ТВ Мост Боривоје Угриновић

Данас је у Нишу после краће болести, у 59. години, преминуо наш дугогодишњи колега Боривоје …