Главна / Некатегоризовано / Српска листа: Марко Јакшић, Славиша Ристић и Рада Трајковић раде против српских интереса

Српска листа: Марко Јакшић, Славиша Ристић и Рада Трајковић раде против српских интереса

Српска листа је саопштила је да “настављајући своју покварену, подмуклу и страним новцем плаћену политику Марко Јакшић и Славиша Ристић дан након Видовдана 2019. године, и годину дана откада су претили смрћу председнику Србије Александру Вучићу најгнуснијим лажима, увредама и претњама покушавају да удовоље својим менторима настављајући политику албанских властодржаца из Приштине”.

“Марко Јакшић, Славиша Ристић и Рада Трајковић са Савског венца познати по томе што никада на Космету нису победили ни на једним изборима, покушавају да се представе представницима Срба са Косова и Метохије, и ових дана предано раде против српских интереса, како би зарадили за неко летовање на албанској обали у хотелима својих политичких партнера из Приштине. Овим проданим душама анатему је бацио српски народ оног тренутка када је прозрео њихове намере док су туђу децу гурали у прве борбене редове а своју слали по Београду и градовима Европе. Марифетлуци, лов у мутном, отимање и уцењивање сопственог народа, давање легитимитета тзв. независности Косова питањем пред Међународним судом у Хагу, смањивање косовског додатка Србима на Космету… то су све “успеси” Ђиласа, Јеремића, Јакшића и Ристића у претходним годинама за које се они надају да су Срби са Космета заборавили” наводи се у саопштењу Српске.

“У Српској листи знамо да лопови у поштење не верују, па ни ови који би да анатемишу српског председника и позивају се на цркву у нади да ће се Срби међу собом свађати, али је наша обавеза да бринемо о народу који то на изборима награђују са преко 95% подршке. Ипак, подсећамо да је најбоља слика политике Ђиласа, Јеремић, Марка Јакшића, Славише Ристића и Раде Трајковић то што на исти начин нападају Србију и Српску листи као и Аљбин Курти и остали албански лидери из Приштине” закључује се у саопштењу Српске листе.

Check Also

Старовић: Без обзира на све, Београд да пружи руку сарадње Бајдену

Порука у честитки коју је амерички председник Џозеф Бајден упутио председнику Србије Александру Вучићу поводом …