Главна / Друштво / Преминуо др спец. Зоран Митровић

Преминуо др спец. Зоран Митровић

После краће и тешке болести  у вечерњим сатима 29. јуна 2019. преминуо је доктор Зоран Митровић, специјалиста хематологије.

Др Митровић ће остати упамћен као неко ко је био предан свом послу, лекар вредан сваког поштовања, цењен и уважаван од својих колега, својих пацијената и својих суграђана, чији су савети и стручно мишљење били увек тражени и радо прихватани.

Лекар, предан свом позиву, никада није напуштао Косово и Метохију. Девет година пре ратних дешавања др Митровић је радио као хематолог у Клиничком центру у Приштини, након чега је своје врсно лекарско знање радо делио са младим колегама у српским срединама. Лечио је и помагао сваком, ко се обратио за помоћ, без изузетака.

Родио се у Лепини 1961.године, живео је у Липљану до рата, када се са породицом вратио у завичајно село. Радио је у локалној амбуланти у Лепини, а од 2013.године па до последњег дана свог живота, обављао је и дужност директора Дома здравља у Доњој Гуштерици.

Доктор Зоран Митровић биће сахрањен сутра на сеоском гробљу у његовом родном селу Лепини у 12 часова. Оставио је за собом супругу, сина, ћерку, родитеље и многобројну родбину.

 

Check Also

Одређен једномесечни притвор осумњиченима за тучу у Лапљем Селу, бранилац најавио жалбу

Основни суд у Приштини, огранак у Грачаници, одредио је меру судског притвора осумњиченима за учествовање …