Главна / Вести / Косово и Метохија / Акција прикупљања новца за трогодишњег Страхињу из Доње Гуштерице

Акција прикупљања новца за трогодишњег Страхињу из Доње Гуштерице

Општина Грачаница и Свет балона Грачаница постављањем штанда у центру Грачанице данас  у 9 часова почела  је  акција прикупљања новца за операцију трогодишњег Страхиње из Доње Гуштерице који је глув од рођења.

Трогодишњи Страхиња Миленковић из Доње Гуштерице од рођења је потпуно глув а сви покушаји лекара за његово оздрављење нису дали резултате.

Последња шанса је уграђивање апарата на ОРЛ клиници у Нишу за шта је потребно 20 хиљада евра. С обзиром да породица није у могућности да самостално прикупи новчана средства она позива све људе добре воље да се прикључе акцији и помогну малом Страхињи.

Прикупљање новца за операцију уграђивања апарата којим ће, према тврдњама нишких лекара,  Страхињи делимично помоћи да по први пут чује свет око себе почело је данас у Грачаници.

„Свет балона Грачаница“ у сарадњи са Општином Грачаница поставили су штанд у центру Грачанице где грађани данас од 9 до 15 часова могу приложити новац који ће бити предат породици Миленковић из Доње Гуштерице.

Свет балона Грачаница и Општина Грачаница позивају све људе добре воље да се прикључе акцији помогну малoм Страхињи да поврати слух.

Сви они који желе да помогну малом Страхињи новац могу уплатити на:

динарски рачун 160- 547449-36

девизни рачун 00-540-0002918.4

Check Also

Kоцијанчич одговорила Вучићу: ЕУ чека резултате истраге

Портпаролка високе представнице ЕУ за спољну политику и безбедност Маја Kоцијанчич одговорила је вечерас на …