Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђурић: Наставићемо да улажемо и да се боримо за наш народ

Ђурић: Наставићемо да улажемо и да се боримо за наш народ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић је на свечаној седници поручио да ће држава Србија наставити да улаже јер како је рекао, то омогућава економски опстанак и самим тим останак српског народа на овим просторима.

“Заједно смо дошли до тога да на месту где је било стратиште, отварамо један модерни, стратешки центар, у који ће доћи људи из целе Србије. Дошао сам да вам пренесем поруку председника Александра Вучића да ћемо и даље улагати јер то омогућава економски опстанак и самим тим опстанак српског народа на овим просторима. Наставићемо да се боримо, да радимо за наш народ, за сваки наш дом, за свако огњиште, школу и са Божјом помоћи да дочекамо нека много боља времена” истакао је Ђурић.

Општина Звечан уручила је плакету општини Стара Пазова за помоћ у развоју општине Звечан. Плакета је уручена и Националној служби за запошљавање филијала Косовска Митровица. Најбољим радницима општине уручене су новчане награде.

На позив руководства општине Звечан и председника Ивана Тодосијевића обележавању Дана општине Звечан присуствују и председник Одбора за помоћ Косову и Метохији Милорад Арлов као и заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев и помоћник директора Дамјан Јовић.

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Тест протест присталица Самоопредељења у Приштини

Нешто више од хиљаду присталица покрета Самоопредељење окупило се на тргу око зграда косовске скупштине …