Главна / Друштво / Познати српски репер “Бака Прасе” посетио Грачаницу

Познати српски репер “Бака Прасе” посетио Грачаницу

На опште одушевљење млађе популације, познати репер “Бака Прасе” посетио је данас Грачаницу и у дворишту Дома културе поздравио своје многобројне фанове.

Иако са пуно закашњења, овдашња омладина је била упорна и у великом броју дочекала Богдана Илића, српског јутјубера, познатијег по псеудониму “Бака Прасе”, који је преузео из једног од најгледанијих цртаних филмова данашњице.

Своју публику поздравио је са терасе Дома културе. У полусатном дружењу тинејџери су певали песме познатог младог репера, сликали се и небројано пута свог госта наградили громким аплаузима. “Бака” им је узвратио аутограмима и мајицама са његовим потписом, изразио одушевљење бројем окупњених фанова и обећао да ће поново доћи.

Богдан Илић је рођен 16. септембра 1996. године у Београду. Поред снимања видео клипова, објавио је и неколико песама.Најпопуларније песме су му Балканска сцена која на Јутјубу има више од 14 милиона прегледа и Блеја у Турској која је објављена почетком јуна 2018. године и има више од 8 милиона прегледа.

 

Check Also

Поповић: Ускоро реконструкција зграда и станова у насељу Берген

У циљу реконструкције и стварања бољих услова у насељу Берген у селу Угљаре код Косова …