Главна / Вести / Косово и Метохија / Ракић: Настављамо да помажемо, ускоро нова радна места

Ракић: Настављамо да помажемо, ускоро нова радна места

?????????????????????????????????????????????????????????

Председник Српске листе Горан Ракић изјавио је у Ранилугу да ће бити настављена улагања у Косовско поморавље и да ће ускоро бити отворена нова радна места.

Ракић је у Ранилугу обишао радове на изградњи Центра породичне медицине и том приликом поручио грађанима да ће Српска листа, пратећи политику Александра Вучића, наставити са инвестиционим улагањима које је иницирао управо председник Србије.

Ракић је казао да је свестан да је за опстанак Срба на Косову потребно осигурати нова радна места.

“Желим да вам кажем, не само обећам, већ гарантујем да ћемо ускоро имати нова радна места. И оно што могу да вам кажем а и то вам обећавам, да ће у општинској комисији бити и ваш представник који ће помоћи да мапирамо породице којима је радно место потребно”, поручио је Ракић окупљеним грађанима.

Потпредседник Српске листе Далибор Јевтић казао је да је национални интерес да Срби буду јединствени.

Они који то не размеју данас, размишљају само о себи и својим личним интересима рекао је Јевтић и истакао да није време за поделе.

Јевтић је казао да верује да ће до краја године у потпуности бити завршена зграда Центра породичне медицине истаквши да ће у Ранилугу и након избора бити настављена улагања.

Заменик директора Здравственог центра у Гњилану Ђорђе Андрејевић захвалио се представници Српске листе на свему што су до сада урадили и што су, како је навео, били уз своју државу.

“Чврсто верујемо да ће и у будућем мандату искључиво Српска листа представљати нас Србе у Приштини и да ћемо имати људе који се боре за свој народ и државу Србију а ми ћемо подржавати њих”, нагласио је Андрејевић.

Делегација Српске листе у којој је био и потпредседник Игор Симић обишла је у Косовском поморављу и породицу Николић у селу Кололеч која живи у веома тешким условима.

“Захваљујући Министартву за заједнице и повратак, министру Јевтићу, политици председника Александра Вучића и Српске листе, данас смо у могућности да породици Николић обећамо, а када Српска листа да обећање онда се то и реализује, да ускоро ова прподица добија нов кров над главом, функционалан и опремљен, потребан за нормалан живот”, истакао је Симић.

Представници Српске листе предтходно су у Ранилугу разговарали са председником ове општине Владицом Аритоновићем.

Извор: Косово онлајн

Check Also

Пантовић: Чекамо да се огласи Специјални суд за злочине припадника бивше ОВК

Пакет са материјалима за које се сумња да су из Специјалног суда,  достављен је Организацији …