Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђорђевић и Ђурић о помоћи породицама страдалих на КиМ

Ђорђевић и Ђурић о помоћи породицама страдалих на КиМ

На иницијативу министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зорана Ђорђевића одржан је састанак са директором Владине Канцеларије за КиМ Марком Ђурићем како би се разговарало о најбољим начинима за решавање проблема које имају породице киднапованих, несталих и убијених лица на Косову и Метохији.

Ђорђевић, након јучерашње заједничке посете Удружењу породица киднапованих и убијених на КиМ с председником Србије Александром Вучићем, рекао је да ће Министарство све учинити, у оквиру својих надлежности како би породицама страдалих на КиМ-у пружило неопходну помоћ, али да све мора да буде урађено првенствено у договору и кроз заједничку сарадњу са Канцеларијом за КиМ.

“Желимо да породице страдалих на КиМ-у знају да Влада Србије мисли на њих и да ће све учинити да, барем на неки начин, ублажи њихову бол и помогне им у оквиру могућности које имамо”, рекао је Ђорђевић.

Директор Владине Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић захвалио је министру Ђорђевићу на личном ангажовању у решавању проблема које имају породице страдалих на КиМ-у и истакао да Канцеларија улаже све напоре како би се исти решили, као и да ће уз сарадњу са Министарством успех у томе бити много бржи и бољи.

Извор: Танјуг

Check Also

Званичници Министарства за заједнице и повратак обишли Ђоровића којем је прећено смрћу

У селу Дреновчић у општини Клина јуче око 16 часова, на свом имању секиром је …