Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа је поносна због подршке српског народа и државе Србије

Српска листа је поносна због подршке српског народа и државе Србије

Најновији изливи мржње Раде Трајковић према председнику Александру Вучићу и Србима на Космету и њене похвале на рачун промотера велике Албаније Аљбина Куртија показатељ су поданичког менталитета екипе окупљене око Драгана Ђиласа.
Оправдавање антисрпског деловања Аљбина Куртија од стране Рент-а-Раде изазива гађење код свих Срба на Косову и Метохији, који су сведоци свакодневног екстремистичког понашања Куртијевих присталица.
Српска листа је поносна због подршке српског народа и државе Србије политици коју спроводимо на терену у циљу јачања положаја српског народа, те би нам похвала Аљбина Куртија била највећа увреда, али очигледно Раду Трајковић поданички однос и намера да се по сваку цену докопа неке позиције у крилу Аљбина Куртија мотивише да лажима, клеветама и увредама заради који поен код албанских сепаратиста.
Верујемо да ће ово бити још један разлог да сваки поносни Србин и Српкиња на изборима 6. октобра подрже Српску листу, а Србима у приватном власништву албанских политичара пошаљу јасну поруку да никада неће добити подршку нашег народа за антисрпско деловање – наводи се у саопштењу Српске листе.

Check Also

Новости: Хоће пречицом да бришу Резолуцију 1244, Хоти изнео план како треба да изгледа коначни споразум

Иако је Резолуцију 1244 донео један од најважнијих органа Уједињених нација, организације у коју Kосово …